ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στάθηκε ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ μέσα στο «καζάνι» του Μπακού

Στάθηκε ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ μέσα στο «καζάνι» του Μπακού

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Καραμπάχ, εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και . Γκιντάνα (12′), Μεντβέντεφ με αυτογκολ (30′), Χαλένιους, Αΐλτον (58′), διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Αποχώρησε τραυματίας στο 66′ ο Ιωάννου.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 13′, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιντάνα. Ο Σάβιτς έκανε το λάθος στην άμυνα, οι Αζέροι το εκμεταλλεύτηκαν και ο Ισπανός άνοιξε το σκορ, με πλασέ αφού πρώτα μπήκε στην περιοχή και βγήκε απέναντι από τον Μπέλετς.

Οι Αζέροι στο 24′ μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, ωστόσο, ο Μπέλετς έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Μεντβέντεφ.

Oι γαλαζοκίτρινοι, μετά το αρχικό «σοκ», έπαιξαν πιο σωστά, κράτησαν μπάλα, και στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή της Καραμπάχ ισοφάρισαν. Στο 30′ ο Μάτιτς, εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, και ο Ιωάννου έπιασε την κεφαλιά η μπάλα κτύπησε και στον Μεντβέντεφ για το 1-1.

Λίγο πριν να τελειώσει το α΄μέρος, στο 45+1′, ο Χαλένιους έκλεψε, βγήκε απέναντι από τον Μπέκοβιτς και έφερε τούμπα το ματς γράφοντας το 2-1 το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά, και στο 55′ ο Εμρέλι έπιασε την κεφαλιά, όμως την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 58′ ο Αλμέιδα, έκανε ακριβώς το αντίθετο, καθώς η κεφαλιά του πήγε στα δίκτυα φέρνοντας εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, για το 2-2.

Ο ΑΠΟΕΛ έβγαλε αντίδραση, και στο 71′ με τον Σόουζα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-2. Ο Βραζιλιάνος, μετά από κόρνερ του Μάτιτς, έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει εκατοστά δίπλα από την εστία του Μπέκοβιτς.

Ο Μεντβέντεφ, «απάντησε» στο 74′ κάνοντας ένα σουτ, το οποίο κόντραρε, πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπέλετς και κατέληξε σε κόρνερ.

Η Καραμπάχ μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 87′ με τον Γκιιντάνα να κάνει την κεφαλιά ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν βρήκε στόχο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει τον πρώτο του βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Καραμπάχ (Γκουρπάνοφ): Μπέγκοβιτς, Μεντβέντεφ, Σαντίκοφ, Χουσεΐσον, Αΐλτον, Αλμέιδα, Γκαράγεφ, Μίτσελ, Γκιντάνα, Ζουμπίρ, Γκουεγέ (46′ Εμρέλι)

ΑΠΟΕΛ (Ντολ): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Μερκής, Ιωάννου (66′ Γιάκολις), Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Πάβλοβιτς (85′ Άλεφ), Χαλένιους (76′ Μπέζιακ)

Διαιτητής: Φίλιπ Γκλόβα (Σλοβενία)
Βοηθοί: Φράντιτσεκ Φέρνετς, Γιαν Ποζόρ (Σλοβενία)
Τέταρτος: Πίτερ Ζίμπα (Σλοβενία)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top