ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές και καταιγίδες παραμένουν στο 'καιρικό μενού'

Τμ. Μετεωρολογίας:  Βροχές και καταιγίδες παραμένουν στο 'καιρικό μενού'

Το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά από αργά το απόγευµα της Παρασκευής 25/10.


Την Παρασκευή (25/10) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ αρχικά παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεµος δυνατό να µεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής (25/10) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (26/10) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Κυριακή (27/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως κοντά στα παράλια.

Τη ∆ευτέρα (28/10), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top