ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά και τις σημαντικές απουσίες τι… ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ να κάνει στο αρχικό σχήμα ο Αυγουστή

Μετά και τις σημαντικές απουσίες τι… ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ να κάνει στο αρχικό σχήμα ο Αυγουστή

Με σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το αυριανό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ.

Διαβάστε: 

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής στο ντέρμπι με ΑΕΛ – Η επίσημη ενημέρωση

Μετά την ήττα και την εμφάνιση που είχε ο Απόλλωνας στο παιχνίδι του την περασμένη αγωνιστική, μέσα στο Δάσακι απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, κατά τη διάρκεια της βδομάδας το καλοσκέφτηκε αρκετά σε ότι αφορά το τι θ’ αλλάξει για να μπορέσει να επανέλθει στις καλές παρουσίες και στις νίκες η ομάδα.

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή πιθανολογείται ότι θα τοποθετήσει τον Νσούε ως πλάγιο μπακ, μιας και ως εξτρέμ στο Δασάκι δεν πρόσφερε αυτό που θα περίμενε ο Κύπριος κόουτς.

Από εκεί και πέρα ο Γκακπέ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Φακούντο Περέιρα έχει καλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού και να τοποθετηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Με Νσούε ως αριστερό μπακ, τότε το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Αγκίρε να πάρει θέση στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Εκτός αποστολής μέσα από την επίσημη ενημέρωση είναι οι Εμίλιο Ζελάγια, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Βασιλείου και Πέτρος Ψύχας.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top