ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοφάρισε τα γκολ του Μέσι μέσα στο 2019!

Ισοφάρισε τα γκολ του Μέσι μέσα στο 2019!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το 13ο του γκολ σε 14 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανέβασε τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα μέσα στο 2019 στα επίπεδα… του Μέσι!

Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με το τελικό 3-0 απέναντι στην Άστον Βίλα το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Etihad» για την 10η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Έπειτα από το χατ-τρικ που είχε πετύχει μεσοβδόμαδα στο Champions League, πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ στη φετινή συλλογή του, φτάνοντας μάλιστα στα 36 τέρματα μέσα στο 2019.

Αυτά, είναι όσα έχει σκοράρει και ο Λιονέλ Μέσι σε αυτούς τους 10 μήνες που συμπληρώνονται στο τρέχον έτος, αν και ο Αργεντινός ειδικά φέτος έχει απουσιάσει από αρκετές αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Επί αγγλικού εδάφους, βάζοντας τον Στέρλινγκ σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Νησί, έχει διαφορά πέντε τερμάτων από τον Σέρχιο Αγουέρο (31) στα γκολ με σύλλογο και εθνική ομάδα και πιο κάτω έρχονται οι Μανέ (29), Ραούλ Χιμένεθ (26), Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (24) και Τζέιμι Βάρντι (21).

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top