ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Έκλεβαν ξένο χρήμα, κοσμήματα μέχρι και μαχαίρια

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα -Έκλεβαν ξένο χρήμα, κοσμήματα μέχρι και μαχαίρια

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 29 ετών, προχώρησε την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , γύρω στις 8.30μ.μ. στην περιοχή Πέγειας, μέλη του ΟΠΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, έπειτα από πληροφορία ότι πιθανόν εντός του οχήματος να υπήρχε κλοπιμαία περιουσία.

Από τον έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος δύο μαχαίρια, 25 ξένα χαρτονομίσματα, γυναικεία σκουλαρίκια, ένα κουτί το οποίο περιείχε έξι πακέτα καπνού τον 50 γραμμαρίων, ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, για τα οποία τα δύο πρόσωπα ανακρινόμενα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου στην Πάφο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα ξένα χαρτονομίσματα, οικοδομικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τηλεόραση, αριθμός κλειδιών, καθώς και διάφορα χρυσαφικά, για τα οποία επίσης δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top