ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο 25χρονος Γιάννης θύμα τροχαίου από το κρεβάτι του νοσοκομείου στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους τους οδηγούς -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο 25χρονος Γιάννης θύμα τροχαίου από το κρεβάτι του νοσοκομείου στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους τους οδηγούς -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tρεις μέρες μετά από το τροχαίο ατύχημα, ο 25χρονος Γιάννης Χαραλάμπους, από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο Γιάννης στις 21 Οκτωβρίου στις 21:30, ενώ ήταν στη δουλειά του – εργάζεται ως διανομέας φαγητού - και ενώ όπως υποστηρίζει τηρούσε όλα όσα προνοεί ο κώδικας οδικής ασφάλειας, 52χρονη οδηγός ανέκοψε την πορεία του, τραυματίζοντας τον σοβαρά. 

Ο Γιάννης την γλίτωσε αναφέρει, επειδή είχε Άγιους. "Δεν έπρεπε ωστόσο να είμαι σε αυτή τη θέση", τονίζει μεταξύ άλλο στο κείμενο του που θέλει να φτάσει σε όλους τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος από το κρεβάτι του χειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου Λάρνακας έγραψε στις 24 Οκτωβρίου:

"Καλησπέρα. Απλά εκείνο που θέλω να πω εγώ με την σειρά μου, Κυριακή η ώρα 21:30 είχα ένα σοβαρό ατύχημα, αλλά για καλή μου τύχη είμαι ζωντανός. Φορούσα κράνος, φορούσα φωσφόρο για το σκοτάδι, πήγαινα 50km, όσο ήταν το όριο ταχύτητας, απλά για κακή μου τύχη έκοψαν μου το δρόμο. Εκείνο που θέλω να πω ότι 90% δεν θα ήμουν εδώ εάν δεν είχα Αγίους και άτομα που με αγαπούν. Εδώ απλά το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι σας παρακαλώ όταν οδηγείται είτε αυτοκίνητα, είτε μοτοσικλέτα, να κοιτάτε όχι 2 και 3 φορές δεξιά κι αριστερά αλλά 10 φορές. Προσέχετε τις μοτοσικλέτες. Είναι άνθρωποι που τις οδηγούν, έχουν οικογένειες, μωρά, αδέλφια, φίλους. Σας παρακαλώ εγώ γλίτωσα δόξα τω Θεώ. Σας παρακαλώ οδηγοί προσεκτικά στο δρόμο. Δεν πειράζει αν περιμένεις 5 λεπτά, αν αργήσεις 5 λεπτά. Παρά να στερήσεις μία ζωή, καλύτερα να περιμένεις 5 λεπτά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ο Θεός μαζί σας".

 

Ο Γιάννης φέρει κάταγμα στην κνήμη και θλάση πνευμόνων.

Η Αστυνομία με δελτίο Τύπου αναφέρθηκε στις συνθήκες του τροχαίου. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονη γυναίκα, εξήλθε από το πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα, με στόχο να στρίψει δεξιά προς τον κυκλικό κόμβο της Σαλαμίνας και ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 25χρονος ντελιβεράς με κατεύθυνση προς τον Πυροσβεστικό Σταθμό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top