ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέπει να μπει μια ΤΑΞΗ στο Κολόσσι…

Πρέπει να μπει μια ΤΑΞΗ στο Κολόσσι…

Ο Πέτρος Κονναφής ανέλαβε τις ευθύνες του, αποχώρησε χθες από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Η παρουσία του για οκτώ μήνες στο συγκεκριμένο πόστο, δεν μπορεί να λεχθεί ότι έδωσε πράγματα στην ομάδα. 

Αντίθετα προκάλεσε προβλήματα, τούτο φάνηκε εκ του αποτελέσματος και της εικόνας που εκπέμπει η ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Φυσικά η αποχώρηση του, δεν λύνει από μόνη της τα προβλήματα, ούτε θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη το άσχημο κλίμα που επικρατεί στο Κολόσσι, λόγω των μαζεμένων αποτυχιών στο πρωτάθλημα.

Οι παίχτες δεν παίζουν ξύλο μεταξύ τους καθημερινώς, όπως «πουμπούρισαν» οι… παραγωγοί του «Ράδιο Αρβύλα» την περασμένη εβδομάδα, όμως υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις κάποιων εξ αυτών.

Αλίμονο αν στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται η ομάδα, μερικοί παίχτες… βάζουν τον εγωϊσμό τους πάνω από το συλλογικό συμφέρον.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, καλούνται να βρουν τους τρόπους να μπει μια τάξη στο Κολόσσι, να συνειδητοποιήσουν οι πάντες ότι η ομάδα πρέπει σύντομα να θυμίζει ξανά… Απόλλωνα.

Ουδείς περιμένει ότι θα εκπέμπει την εικόνα των τελευταίων χρόνων (ιδιαίτερα της σεζόν 2017-18), όμως αν υπάρξει συνέχεια στις αποτυχίες, θα κόψει πίσω και από τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διοίκηση σκέφτεται να συνεργαστεί με κάποιο πρόσωπο που να έχει… επιτελικό ρόλο στο προπονητικό κέντρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top