ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμένουν «ΚΙΝΗΣΗ» από τη διοίκηση…

Αναμένουν «ΚΙΝΗΣΗ» από τη διοίκηση…

Για να μην κοροϊδευόμαστε, ο απόηχος της νίκης στο Λεμεσιανό ντέρμπι, δεν ήταν όπως σε κάποιες άλλες εποχές.

Ειδικά στις τάξεις του κόσμου, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποστηρικτών της ΑΕΛ, δεν μπαίνουν στον… κόπο να διαβούν τις πύλες της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες, είναι χαρούμενοι βεβαίως για την πρώτη φετινή επικράτηση τους σε παιχνίδι ντέρμπι. Φτιάχτηκαν και στον ψυχολογικό τομέα.

Όμως είχε προκύψει ένα θέμα οικονομικής φύσεως (με τον μισθό του προηγούμενου μήνα) την περασμένη εβδομάδα και είχε προκαλέσει… σχετική αναστάτωση στο προπονητικό κέντρο του Τσιρείου.

Παρόλα αυτά, προπονητές και παίχτες το… άφησαν στην άκρη και έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο για τη νίκη, καταφέρνοντας να γελάσουν τελευταίοι με το πέναλτι του Χουράδο.

Το οικονομικό ζήτημα το… συζήτησαν εκ νέου χθες οι ποδοσφαιριστές και περιμένουν ότι η διοίκηση θα το ρυθμίσει τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Η διοίκηση αυτό που καλείται να κάνει, είναι να παρουσιάζεται συνεπής έναντι των παιχτών στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Είναι αρκετά έμπειροι αυτοί που διαχειρίζονται το «καράβι» της ΑΕΛ, γνωρίζουν ότι μερικοί παίχτες είναι… ψυχροί επαγγελματίες, ενδεχομένως να μην είναι τόσο αφοσιωμένοι στα καθήκοντα τους, όταν δεν είναι έγκαιρα πληρωμένοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top