ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Βγήκε από την εντατική το θύμα και δηλώνει: «Αν δεν ήμουν εκεί θα υπήρχαν τέσσερις νεκροί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Βγήκε από την εντατική το θύμα και δηλώνει: «Αν δεν ήμουν εκεί θα υπήρχαν τέσσερις νεκροί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποσωληνώθηκε και εξήλθε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο 48χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδιο στον Στρόβολο την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για τον πρώην αστυνομικό Νίκο Νικολάου, γνωστό ως «Νίκκολας», ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά με ιδιαίτερα αιχμηρό όργανο (κοπίδι) στην περιοχή του λαιμού.

Ο 48χρονος πλέον νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έστω και αν αντιμετωπίζει για την ώρα σοβαρό πρόβλημα με την ομιλία του, θέλησε να μιλήσει στο ThemaOnline για το περιστατικό.

«Αν δεν ήμουν εκεί, πιστεύω θα υπήρχαν τέσσερις νεκροί» ήταν τα λόγια που μας είπε με δυσκολία ο Νικολάου.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό είχε σημειωθεί γύρω στις 18:00 το απόγευμα στον συνοικισμό Κόκκινες στον Στρόβολο σε γραφείο εταιρείας παροχής υπηρεσιών (μεταφορές κτλ.). Ο 44χρονος Αγγλοκύπριος, φερόμενος δράστης, είχε μεταβεί στο συγκεκριμένο χώρο κι απαίτησε χρήματα από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας για υπηρεσίες που πρόσφερε.

 

Ο Νίκος Νικολάου (φωτογραφία αρχείου)

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αλλά και τα όσα είχαν αναφερθεί από την Αστυνομία στο δικαστήριο στο πλαίσιο αιτήματός της για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, φώναζε, κρατούσε χαρτοκόπτη και είχε απειλητικές διαθέσεις.

Στο σημείο βρισκόταν και ο Νικολάου, ο οποίος επενέβη για να αφοπλίσει τον 44χρονο. Το αποτέλεσμα ήταν ο τελευταίος να τραυματίσει σοβαρά τον Νικολάου στον λαιμό. Τραυματίστηκαν ακόμη τρία πρόσωπα, αλλά και ο δράστης, που τελικά αφοπλίστηκε.

Την περασμένη εβδομάδα έχει καταχωρισθεί υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του 44χρονου.

Φ.Μ.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top