ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας - Έρχονται κρύες μέρες

Τμήμα Μετεωρολογίας - Έρχονται κρύες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο (23/11), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα (24-25/11), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη (26/11), ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη αναµένεται να σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top