ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Στροβόλου έγινε… Κοτσιάτης – Βουνά από σκουπίδια μέσα σε γειτονίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Δήμος Στροβόλου έγινε… Κοτσιάτης – Βουνά από σκουπίδια μέσα σε γειτονίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τραγική εικόνα παρουσίασε μέλος της ομάδας «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», αναρτώντας εικόνες από βουνά σκουπιδιών σε πολλές γειτονίες του Δήμου Στροβόλου.

Εικόνες απαράδεκτες για την Κύπρο του 2019, ιδιαίτερα σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της πρωτεύουσας.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε μέλος της ομάδας:

«Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχουν μετατραπεί αρκετές γειτονιές του Δήμου Στροβόλου. Οι εικόνες αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου παραδέχονται ότι γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Οι διαμαρτυρίες των δημοτών αν και καθημερινές φαίνεται πως δεν είναι αρκετές για να κινητοποιήσουν τον Δήμο. Η απαράδεχτη αυτή κατάσταση επικρατεί εδώ και μερικούς μήνες και καθημερινά επιδεινώνεται. Όλων των ειδών άχρηστα αντικείμενα, κλαδέματα και ακαθαρσίες έχουν πνίξει τις οδούς Αγίου Σεργίου, Αγίου Παντελεήμονα, Ουρανού κ.α. Η ασυνειδησία κάποιων συμπολιτών μας πρέπει να καταγγέλλεται και να τιμωρείται, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τις υπηρεσίες οι οποίες έχουν την ευθύνη για την καθαριότητα των δημόσιων χώρων, ειδικά σε κατοικημένες περιοχές».

Δείτε τις εικόνες από τα βουνά σκουπιδιών:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top