ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ: Διευκρινήσεις για τους λόγους που συνελήφθησαν οι τέσσερις Ομονοιάτες

ΑΡΧΗΓΕΙΟ: Διευκρινήσεις για τους λόγους που συνελήφθησαν οι τέσσερις Ομονοιάτες

Απαντήσεις σε πολλά που έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα για το τι συνέβη εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ τη Δεύτερα, (2/12), έδωσε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης της Βίας στους αγωνιστικούς χώρους του Αρχηγείου, Μιχάλης Ηροδότου.

 Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (05/12) στο κρατικό ραδιόφωνο ο κύριος Ηροδότου είπε "ότι λανθασμένα αναφέρονται ως επεισόδια. Αυτό που συνέβη είναι ότι οπαδοί της γηπεδούχος ομάδας που σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για την Ομόνοια έριξαν αντικείμενα άλλα επικνδύνα και άλλα όχι και τόσο επικίνδυνα, και λόγο της ρίψης των αντικειμένων προκλήθηκε παρακώλυση του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ".

"Τα επικίνδυνα αντικείμενα που ρίχθηκαν ήταν τρεις καρέκλες και ιστός σημαίας. Οι καρέκλες έπεσαν στην καταπακτή. Πέταξαν επίσης πλαστικά ποτήρια", πρόσθεσε. 

Είιπε επίσης ότι "με τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στο γήπεδο έγινε η ταυτοποίηση των τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 16, 21, 38 και συνελήφθησαν για ποινικά αδικημάτα".

Επεισόδια σημειώθηκαν σε δρόμο εκτός γηπέδου που είναι ανεξάρτητο ζήτημα και το οποίο εξετάζει η Αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top