ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοκκίνησαν τα μάτια των Αστυνομικών από το τρίψιμο - Δείτε πόσα έγραψε το αλκοτέστ!

Κοκκίνησαν τα μάτια των Αστυνομικών από το τρίψιμο - Δείτε πόσα έγραψε το αλκοτέστ!

Στις 9.30 χθες βράδυ, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγείτο από 30χρονο.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο λοιπόν, ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 144μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο. 
Σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 118μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Δεν ήταν μόνο ένας – Αυτός μύριζε κιόλας! 
Στις 1.50 τα ξημερώματα σήμερα, ανακόπηκε για έλεγχο και πάλι από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στην οδό Λεοντίου Α’ στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός μύριζε έντονα οινόπνευμα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη η ένδειξη ήταν 87μg% αντί 22μg%,  που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και καταγγέλθηκε.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top