ΚΥΠΡΟΣ

Βγαίνει η απόφαση για τον Αντόνε! Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Μερκής

Βγαίνει η απόφαση για τον Αντόνε! Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Μερκής

Η Μεγάλη Τρίτη για τον Ιοάν Αντόνε έχει φθάσει. Ο Ρουμάνος κόουτς βρίσκεται κάτω από έντονη αμφισβήτηση και το μέλλον του στην ομάδα κρίνεται αβέβαιο.

Όλα θα κριθούν το απόγευμα, όταν και θα συνεδριάσει η διοίκηση του Απόλλωνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νίκος Κίρζης φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση για την αντικατάσταση του Αντόνε, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ .

«Όποια και να είναι η αυριανή απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός του Απόλλωνα, Γιώργος Μερκής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ, ΣΤΙΣ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΑΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2014-15».

Ο Ιοάν Αντόνε μίλησε στους παίκτες κατά την διάρκεια της χθεσινής πορπόνησης. Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ και το μόνο σίγουρο, είναι πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Η εικόνα του Απόλλωνα απέναντι στην Ανόρθωση έχει προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο και τους διοικούντες. Όπως βέβαια και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις δικές τους (σοβαρές) ευθύνες για τους πολύτιμους βαθμούς που χάθηκαν σα πλέι οφ.

Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι πολύ σημαντικό. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και αν δεν ανεβάσει στροφές σε αυτά τα έξι παιχνίδια που απομένουν, δύσκολα θα φθάσει στον πολυπόθητο στόχο.

Αγωνία στον κόσμο που περιμένει τις εξελίξεις. Είναι σημαντική η σημερινή μέρα για τον Απόλλωνα και ο Νίκος Κίρζης θα προχωρήσει σε αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Ο πρόεδρος έχει και στο παρελθόν αποδείξει πως στις δύσκολες στιγμές, παίρνει τις σωστές αποφάσεις, αλλά όχι κάτω από πανικό. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ομάδας θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα πάρουν την καλύτερη απόφαση για το πώς προχωρεί από εδώ και πέρα ο Απόλλωνας.

Στέλιος Δημοσθένους                                     

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top