ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλωνας: «Συσπειρωμένοι όσο ποτέ στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές»

Απόλλωνας: «Συσπειρωμένοι όσο ποτέ στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές»

Η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για την υλοποίηση του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

"Περήφανε Απολλωνίστα τα συναισθήματα τα οποία προκάλεσε η απρόσμενη ήττα από την Ανόρθωση ήταν πικρά, ωστόσο υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος τον οποίο θα πρέπει να διανύσουμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Σαφέστατα η απογοήτευση των πρώτων ωρών ήταν δικαιολογημένη, ωστόσο από σήμερα θα πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να πορευτούμε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Η ιστορία μας δίδαξε ότι ο Απόλλωνας  αυτό το οποίο κέρδιζε το κέρδιζε με το σπαθί του μέσα από αντίξοες και δύσκολες καταστάσεις. Ουδέποτε χαρίστηκε το παραμικρό στην ομάδα μας, απεναντίας ότι κέρδισε το κέρδισε με αίμα και ιδρώτα.

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο δρόμος μας θα ήταν δύσβατος, γεμάτος από εμπόδια, κάποια από τα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε ξεπεράσει με περισσότερη επιτυχία.

Έξι μόλις αγώνες πριν από το τέλος η ομάδα μας κόντρα σε όλους και σε όλα παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εκεί θα επιδιώξει να παραμείνει μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-2015

Απολλωνίστα βίωσες πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και εξήλθες με επιτυχία της κρίσεως. Εσύ κράτησες την ομάδα μας στα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν και εσύ με τον παλμό και την στήριξη σου θα την οδηγήσεις στην ποδοσφαιρική κορυφή.

Πεισμωμένοι και οι ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι γνωρίζουν ότι μέσα από τις εναπομείναντες έξι αγωνιστικές θα πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο όνειρο του κάθε Απολλωνίστα!

Ενωμένοι και συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο τον οποίο ΟΛΟΙ μαζί χαράξαμε πριν από τρία ολόκληρα χρόνια.

Τίποτα απολύτως δεν έχει χαθεί. Απεναντίας όλα τώρα αρχίζουν. Σίγουρα τα συναισθήματα μας θα έχουν διάφορες διακυμάνσεις μέχρι το τελικό σφύριγμα του πρωταθλήματος… ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το πολυπόθητο πρωτάθλημα στη Λεμεσό!

Απολλωνίστα βάλε στην άκρη οποιοδήποτε συναίσθημα σε διακατέχει αυτή τη στιγμή και στήριξε με κάθε τρόπο και κάθε κόστος την ιδέα που λέγεται Απόλλωνας!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top