ΚΥΠΡΟΣ

Ανδρέας Δημητρίου: «Αδικεί τους ποδοσφαιριστές»

Ανδρέας Δημητρίου: «Αδικεί τους ποδοσφαιριστές»

Ασπίδα προστασίας για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου με τις δηλώσεις του στο Super Sport.

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ και έδωσε τα συγχαρητήρια του και έστειλε το μήνυμα να αποδείξει η ομάδα ότι όσα έγιναν χθες απλά ήταν μια κακή παρένθεση.

Αρχικά είπε:

«Οφείλουμε να συγχαρούμε το ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε δίκαια και με την έκβαση του σκορ. Ήταν η πρώτη άσχημη εμφάνιση της ομάδας από το Δεκέμβριο που είχε ξεκινήσει η βελτίωση και οι σταθερά καλές εμφανίσεις και το πληρώσαμε ακριβά. Τα πρώτα δύο γκολ τα δεχτήκαμε εύκολα σε σύντομο διάστημα. Το πρώτο είχε και δόση τύχης, το δεύτερο ήταν μια κακή εκτίμηση. Πριν σκοράρει το ΑΠΟΕΛ φτιάξαμε προϋποθέσεις, δεν δημιουργήσαμε όμως τελικές προσπάθειες. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη και η ομάδα δεν πατούσε καλά στο γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα:

«Να αξιολογήσουμε το παιχνίδι και να εντοπίσουμε τι πήγε λάθος και τι οδήγησε σε αυτή την εμφάνιση να το δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε. Ήταν μια απρόσμενα άσημη εμφάνιση. Ήταν μια εμφάνιση που αδικεί τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να κερδίσουν το σεβασμό και την εκτίμηση όλου του φίλαθλου κοινού. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει μηδενισμός. Ούτε υπερμάδα ήμασταν πριν το χθεσινό παιχνίδι, ούτε η χειρότερη ομάδα αυτή τη στιγμή μετά την ήττα. Επικεντρωνόμαστε στην επόμενη μέρα και σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να αντιδράσουμε σωστά. Έχουμε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον επαναληπτικό κυπέλλου όπου θα διεκδικήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουμε».

Για το στόχο της Ευρώπης:

«Το πιο ρεαλιστικό σενάριο για να βγούμε στην Ευρώπη είναι μέσω του πρωταθλήματος. Το δείγμα που έχουμε στην ομάδα δεν μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα ξαναδούμε τέτοια εμφάνιση. Θα δουλέψουμε για να μην επαναληφθεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιο μπορεί να είναι το χειρότερο από το χθεσινό όσον αφορά την εμφάνιση της ομάδας. Θα είμαστε δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Ήθελαν να χαρίσουν ένα καλό αποτέλεσμα όμως δεν τους βγήκε στο γήπεδο».  

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αποθεώνονταν πριν το  ντέρμπι δεν μπορεί να ισοπεδώνονται τώρα. Όλα πήγαν στραβά και ανάποδα και τώρα μας χρειάζονται δίπλα τους. Έχουν βοηθήσει και αυτοί για να επιτευχθεί ο στόχος των κριτηρίων και είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το στόχο της Ευρώπης. Έχουμε όλοι υποχρέωση να δείξουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top