ΚΥΠΡΟΣ

Ατάκες που λένε πολλά από τον Θεόδωρο

Ατάκες που λένε πολλά από τον Θεόδωρο

Για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ και την απολογία του βοηθού διαιτητή Χρίστου Χρίστου, μίλησε στο Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

«Αν μετρούσε το γκολ που μας ακυρώθηκε, η αν κερδίζαμε θα είχαμε προβάδισμα. Από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε είναι απλά το Α’ ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα που έχει πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση, ενώ για το γεγονός ότι η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί ειδικά για αυτό το παιχνίδι είπε: «Είναι αλήθεια ότι με τις απουσίες που είχαμε χθες έπρεπε να προστατέψουμε και τους υπόλοιπους και αυτό κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είναι όμως πιο σημαντικό να έχεις ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια του πρώτου γκρουπ».

Για το πέναλτι που ζήτησε και δικαιούταν η ΑΕΛ:

«Θα έπρεπε να δοθεί».

Για την ετοιμότητα που έδειξε η ομάδα

«Ο προπονητής έκανε ότι έπρεπε για να προετοιμάσει την ομάδα. Η τακτική ήταν καταπληκτική είχαμε πάθος και ευχόμαστε όλα αυτά να τα δούμε ξανά στις 22 του μήνα στο Τσίρειο γιατί θα είναι πράγματα που θα μας στείλουν στον τελικό».

Για τον κόσμο:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου μας. Τους ευχαριστήσαμε και χθες και επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα του Τσιρείου και περιμένουμε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να έρθει στο γήπεδο. Να μην πέφτει καρφίτσα στην ανατολική».

Για τη διαιτησία

«Ο κ. Γιάπας επισκέφτηκε τους διαιτητές στα αποδυτήρια και τους παρακάλεσε να δουν ψύχραιμα τις φάσεις και αν νοιώθουν ότι έκαναν λάθη να απολογηθούν. Τους είπε αν μη τι άλλο να το πράξουν στη διοίκηση αν δεν θέλουν να το κάνουν δημόσια Αυτό έγινε σήμερα. Ο βοηθός διαιτητής, ο κ. Χρίστου επικοινώνησε με τον κ. Γιάπα του είπε ότι ήταν ένα λάθος που δεν είχε σκοπιμότητα. Είμαστε ικανοποιημένοι δυστυχώς όμως δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, Περιμένουμε ότι αυτό θα γίνει και από άλλους». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top