ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Όλο όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εισιτήρια του επαναληπτικού

ΑΕΛ: Όλο όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εισιτήρια του επαναληπτικού

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Η προπώληση ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας στα πλαίσια των ημιτελικών του Κυπέλλου Coca Cola θα ξεκινήσει την Δευτέρα 20/4 και θα είναι ανοικτή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς επίσης και τα μέλη του Σωματείου ΑΕΛ θα εξυπηρετηθούν στο AEL Official Shop. Όλος ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ θα εξυπηρετηθεί σε ξεχωριστό ταμείο που θα λειτουργήσει σε ειδικό χώρο στο «Yellow Pride Cafe».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Οι τιμές παραμένουν ως έχουν οριστεί από την ΚΟΠ και όπως ήταν στον πρώτο ημιτελικό αγώνα που έγινε στο Γ.Σ.Ζ..

Κανονικό: 20 ευρώ Μαθητικό: 10 ευρώ ΜΗΧΑΝΕΣ touch 2pay Κανονικό: 21 ευρώ Μαθητικό: 11 ευρώ Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει καμία κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ Προπώληση θα υπάρχει και στα οικήματα του ΣΥΦΑΕΛ σε Εναέριο και Ζακάκι, καθώς και στο Otto Dieci (Τηλέφωνο Επικοινωνίας 99632229 κ. Εύρο Ευριπίδου) στην Πάφο. Σε ότι αφορά στις μηχανές touch 2 pay υπενθυμίζουμε ότι είναι τοποθετημένες σε διάφορα περίπτερα στη Λεμεσό.

ΩΡΑΡΙΟ AEL OFFICIAL SHOP και YELLOW PRIDE CAFE Δευτέρα (20/4): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00. Τρίτη (21/4): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00. Τετάρτη (22/4): 09:00 – 13:00 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ τους (συν όσα άλλα εισιτήρια θέλουν) μόνο για ολόκληρη την Δευτέρα 20/4 , αλλά θα πρέπει ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

– Εξασφαλισμένα ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια (μαθητικά θα μπορούν να αγοράζουν μέχρι να εξαντληθούν όπως όλος ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος) θα έχουν και τα ΜΕΛΗ του Σωματείου ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ τους μέχρι τον Απρίλιο του 2015.

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LION και VIP θα έχουν εξασφαλισμένες τις θέσεις τους. – Εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια θα ανοίξουν ταμεία και στο Τσίρειο στάδιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top