LIFESTYLE

Το NRJ MUSIC TOUR @ HOME μια διεθνής επιτυχία !

Το NRJ MUSIC TOUR @ HOME μια διεθνής επιτυχία !

Το βράδυ της Παρασκευής, η διαδικτυακή συναυλία NRJ MUSICTOUR AT HOME, που οργανώθηκε από τον διεθνή όμιλο ραδιοφώνων NRJ, μεταδόθηκε σε 18 χώρες μεταξύ αυτών η Γερμανία, το Βέλγιο, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Αυστρία, Μαρόκο, Ρωσία, Γεωργία, Λίβανος, Αίγυπτος, Κύπρος, Βουλγαρία και πολλές άλλες.

Η συναυλία προβλήθηκε στις 21:30 μέσα από την επίσημη σελίδα του NRJ Cyprus στο Facebook με το Hashtag #NMTAtHome ως ένα από τα πιο trending topics στο Twitter.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο απίθανο αυτό concept ήταν οι Black Eyed Peas, ο LewisCapaldi, η Ava Max, ο Martin Garrix και οι One Republic.

Το NRJ Music Tour At Home συγκέντρωσε εκατομμύρια θεατές ανά το παγκόσμιο και συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλής διαδικτυακές συναυλίες του κόσμου για το 2020.

Η συναυλία είναι διαθέσιμη για ακόμη λίγο χρονικό διάστημα στην επίσημη σελίδα του NRJCyprus στο Facebook για επανάληψη.

Link here https://www.facebook.com/NRJCyprus/videos/1588941217939018/ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top