ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από ανατροπή σε ανατροπή η Λάτσιο (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Από ανατροπή σε ανατροπή η Λάτσιο (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

SERIE A’-29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

TΟΡΙΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ: 1-2

Γήπεδο: Olimpico Grande Torino 

Από ανατροπή σε ανατροπή η Λάτσιο, που κέρδισε με 2-1 την Τορίνο κι ελπίζει ακόμη στον τίτλο. Μπροστά στο σκορ βρέθηκε η «Γκρανάτα», όπως και η Φιορεντίνα την περασμένη αγνωστική κόντρα στη Λάτσιο.

Στο 4ο μόλις λεπτό, η Τορίνο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ιμόμπιλε και ο Μπελότι έγραψε το 1-0 από τα 11 μέτρα.

Στο 23ο λεπτό ο Σάβιτς έδωσε όμορφα στον Καϊσέδο, που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 37’ μετά από λάθος του Ρινκόν, ο Ιμόμπιλε δεν μπόρεσε να σκοράρει με διαδοχικά σουτ.

Στο 45+21’ ακυρώθηκε το γκολ του Ατσέρμπι και στο 48’ ο Αλμπέρτο βρήκε αριστερά τον Ιμόμπιλε που με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 72’ ο Σιρίγκου έσωσε με τα πόδια μετά από σουτ του Σάβιτς αλλά στο ίδιο λεπτό, ο Παρόλο με σουτ έξω από την περιοχή που κόντραρε και στον Μπρέμερ, έκανε το 2-1.

Στο 82ο λεπτό ο Σιρίγκου έσωσε μετά από σουτ του Κορέα.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι (59’ Ανσάλντι), Ενκουλού, Λιάνκο, Άινα (70’ Εντέρα), Μπρέμερ (80’ Μίλικο), Μεϊτέ, Ρινκόν, Λούκιτς (80’ Ντζιντζί), Βέρντι (59’ Μπερενγκέρ), Μπελότι

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου, Αλμπέρτο, Πάτρικ (90’ Άντερσον), Λατσάρι (90’ Μπάστος), Καϊσέδο (59’ Κορέα), Σάβιτς, Γιόνι (59’ Λουκάκου), Παρόλο, Ιμόμπιλε

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Από ανατροπή σε ανατροπή η Λάτσιο (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top