ΚΥΠΡΟΣ

Η στιγμή για το αποφασιστικό βήμα

Η στιγμή για το αποφασιστικό βήμα

Στην Ομόνοια προετοιμάζονται σε έντονους ρυθμούς για το κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια της ομάδα για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Κώστας Καϊάφας είχε επισημαίνει μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πως εκεί που η ομάδα του βρίσκεται μπροστά από ένα μεγάλο βήμα, δεν μπορεί να τα καταφέρει. Στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, ο Κύπριος κόουτς, όπως και ο κόσμος των «πρασίνων», θέλει να δει την ομάδα του να πανηγυρίζει τη νίκη και να μειώνει την διαφορά από την κορυφή.

Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι και είναι αποφασισμένοι να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σημαντική είναι η επιστροφή του Γκουλόν που δίνει ιδιαίτερη δυναμική στην ομάδα. Ρομπέρτο Γκαρσία και Ρόντρι εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά και η παρουσία τους στο Σαββατιάτικο ντέρμπι παραμένει αμφίβολη.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top