ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λες κι ήταν ΣΚΟΤΕΙΝΑ, όταν επέλεγαν παίχτες…

Λες κι ήταν ΣΚΟΤΕΙΝΑ, όταν επέλεγαν παίχτες…

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τη μέρα που ανέλαβε ο Μικ Μακάρθι τον ΑΠΟΕΛ. Είναι προφανές ότι προσπάθησε με «φαρμακευτική αγωγή» ο Βρετανός τεχνικός, για να γιατρέψει σε κάποιο βαθμό τις σοβαρές «ασθένειες» της ομάδας.

Με την εικόνα που παρουσίασε, σε άλλο ένα ματς η ομάδα της Λευκωσίας, δεν διαπιστώθηκε ουσιαστική πρόοδος. Πλέον περιμένει ότι θα… βοηθηθεί από τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη. Tούτο άφησε να εννοηθεί, κατά τη συνέντευξη τύπου, μετά την ήττα απο τον Ολυμπιακό.

Έχει γραφτεί πολλές φορές, ότι ο κυριότερος λόγος που παρουσιάζει τόσο τραγική εικόνα ο ΑΠΟΕΛ, είναι οι λανθασμένες επιλογές παιχτών, κατά την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ακόμα κι ο Ανουάρ, που είπαμε πολλοί τον Σεπτέμβριο που τον έφεραν, ότι ξεχώριζε, πλέον κι αυτός κινείται στους… προβληματικούς ρυθμούς των υπολοίπων.

Ερώτηση, που απευθύνεται κυρίως στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη: Ήταν σκοτεινά, όταν αποφάσιζαν, εκείνοι που αποφάσιζαν, για την επιλογή των παιχτών;

Π.Χ. 

The post Λες κι ήταν ΣΚΟΤΕΙΝΑ, όταν επέλεγαν παίχτες… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top