ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους

Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους

Οι «νερατζουρι» έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Γιουβέντους, την κέρδισαν με 2-0 και πήραν την πρώτη τους νίκη από το 2016  σε Derby d’Italia

SERIE A’-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-0

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μια απίθανη Ίντερ, με έναν «μαέστρο» Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, κέρδισε εύκολα τη Γιουβέντους με 2-0, με το σκορ να είναι άκρως κολακευτικό για την ομάδα του Τορίνο. Ο Κόντε έδεσε κόμπο τον Πίρλο και οι «νερατζούρι» πήραρ τον μεγάλο ντέρμπι, ανοίγοντας τη διαφορά με τη «Μεγάλη Κυρία» στους 7 βαθμούς.

Η Γιουβέντους ωστόσο έχει κι ένα ματς λιγότερο και η διαφορά δεν είναι σε δυσθεώρητα μεγέθη αλλά η εικόνα του σαστισμένου Πίρλο και του απογοητευμένου Ρονάλντο, δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

Αντίθετα η Ίντερ εκτός της μεγάλης νίκης, που ήταν η πρώτη από το 2016 κόντρα στους «μπιανκονέρι», είδε τους παίκτες της να πετούν φωτιές, να βγάζουν ενέργεια και να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το Σκουντέτο.

Στο 7ο λεπτό ο Μπρόζοβιτς εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 11’ ο Ραμπιό έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Χαντάνοβιτς έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Κιέζα που γύρισε για τον Κριστιάνο κι εκείνος σκόραρε εξ επαφής αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Και στην κόντρα ο Μπαρέλα σέντραρε από δεξιά και ο Βιδάλ με κεφαλιά έκανε το 1-0 κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μάλιστα στο 15’ ο Χακίμι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Χιλιανός αστόχησε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και στο 22’ ο Ντε Φράι έδιωξε προ του Μοράτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λουκάκου έφυγε στην κόντρα κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Σέζνι να αποκρούει και τον Λαουτάρο να πλασάρει άστοχα προ κενής εστίας ενώ στο 32’ η Ίντερ βγήκε ξανά στην κόντρα αλλά το σουτ του Λαουτάρο από το ύψος της περιοχής ήταν και πάλι τραγικό.

Στο 37’ ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Κριστιάνο και στο 38’ ο Μπαρέλα σέντραρε και πάλι από δεξιά και ο Λουκάκου μόνος από το πέναλτι, έκανε αδύναμο πλασέ πάνω στον Σέζνι.

Ο Πίρλο δεν έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, κράτησε μέσα τους Φραμπότα και Ράμσεϊ που από αριστερά ήταν ανύπαρκτοι και στο 52’ το πλήρωσε για 2η φορα. Ο Μπαζτόνι έβγαλε μαγική μπαλιά 40 μέτρων και ο Μπαρέλα έφυγε στην κόντρα μόνος του και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 61ο λεπτό μετά από κόρνερ ο ΜακΚένι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε και στο 71’ ο Λαουτάρο έκανε φοβερή κούρσα από αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 87ο λεπτό ο Κιέζα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε και στο 90+1′ ο Χακίμι πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (77’ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (74’ Νταρμιάν), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (86’ Αλέξις Σάντσες)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Φραμπότα (58’ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ, Ραμπιό (58’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα, Ράμσεϊ (58’ Κουλουσέβσκι), Ρονάλντο, Μοράτα

aek365.gr

The post Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top