ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μονοήμερη κράτηση 43χρονου οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τους δύο ανήλικους

Μονοήμερη κράτηση 43χρονου οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε τους δύο ανήλικους

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου για υπόθεση πρόκλησης οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψη της σκηνής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, άντρας ηλικίας 43 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη την περασμένη Τρίτη, στην Πάφο, όπου δύο πεζοί, ηλικίας 14 ετών, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια. Ο ένας από τους δύο νεαρούς τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο στην οδό Κάτω Περβολιών, στην Πάφο, με κατεύθυνση προς Μούτταλο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε και τραυμάτισε δύο πρόσωπα ηλικίας 14 ετών, που διασταύρωναν τον δρόμο. Την ώρα της σύγκρουσης, ο ένας νεαρός έσπρωχνε καροτσάκι υπεραγοράς, στο οποίο βρισκόταν ο δεύτερος νεαρός.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή με το αυτοκίνητό του, συνεχίζοντας την πορεία του, ενώ στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο νεαρά πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, ενώ ο δεύτερος κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση πνεύμονα και κατάγματα στην λεκάνη και στο δεξί πόδι. Αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή, εκτός κινδύνου.

Μετά από μαρτυρία που προέκυψε, η Αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ τον 43χρονο ύποπτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το πρωί σήμερα, αυτός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα μονοήμερης κράτησής του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην τροχαία σύγκρουση εξακολουθεί να αναζητείται. Το όχημα πιστεύεται ότι είναι χρώματος μπλε ή γαλάζιου και ότι φέρει ζημιές κυρίως στο μπροστινό μέρος, αφού στη σκηνή της σύγκρουσης εντοπίστηκε μέρος του προφυλακτήρα και το αριστερό καθρεφτάκι του οχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top