ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το δώρο που της έκαναν για να μην νιώθει μόνη

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το δώρο που της έκαναν για να μην νιώθει μόνη

Τα δύο νέα κουτάβια της Βασίλισσας Ελισάβετ , ήταν ένα δώρο από τον γιο της πρίγκιπα Andrew για να βοηθήσουν λίγο τον πόνο της μετά το χαμό του Φίλιππου, αφού «αισθάνθηκε μεγάλη θλίψη και μοναξιά στο κάστρο την ημέρα των γενεθλίων της» αναφέρει το “Page Six”.

Η Βασίλισσα, η οποία χθες έγινε 95 ετών, αγαπάει πολύ τα σκυλιά, αλλά δε σχεδίαζε να αποκτήσει νέα, επειδή «φοβόταν ότι είναι πολύ μεγάλη για να έχει σκυλάκια», ανέφερε μία πηγή από το Παλάτι.

Όμως ο Andrew, «εξέπληξε τη μαμά του με δύο νέα κουτάβια όταν ένιωθε θλίψη και μόνη της στο κάστρο» μετά τη νοσηλεία του συζύγου της Πρίγκιπα Φίλιππου τον Φεβρουάριο, ανέφερε η πηγή.

Η Βασίλισσα βγάζει καθημερινά βόλτα τα κουτάβια και μία από αυτές απαθανατίστηκε πρόσφατα.

Μπορεί η ζωή του πρίγκιπα Andrew να είναι σκανδαλώδης, όμως σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τη Βασίλισσα, έχει χαρακτηριστεί ως βράχος για τη μητέρα του, τόσο λόγω της απώλειας του Φίλιππου όσο και της κρίσης με την κρίση που περνά η βασιλική οικογένεια λόγω του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top