ΚΟΣΜΟΣ

Σύντομα δωρεάν εμβολιασμοί στο μετρό της Νέας Υόρκης

Σύντομα δωρεάν εμβολιασμοί στο μετρό της Νέας Υόρκης

Να εμβολιαστεί κανείς δωρεάν εναντίον της Covid-19 στο μετρό της Νέας Υόρκης;


Αυτό θα είναι δυνατό από την προσεχή Τετάρτη, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κυβερνήτης Αντριου Κουόμο. Οι πολίτες που θα εμβολιαστούν σε έναν από τους έξι σταθμούς του μετρό, που θα συμμετέχουν σε αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί αρχικά μεταξύ 12-16 Μαΐου για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητά του, θα δικαιούνται επίσης δωρεάν διαδρομές.

Συγκεκριμένα, ένα πάσο μίας εβδομάδας για το μετρό ή ένα εισιτήριο μετ` επιστροφής στον προαστιακό. "Θα δοκιμάσουμε" την ιδέα, εξήγησε ο κυβερνήτης, "θα δούμε αν θα γίνει αποδεκτή και θα προσαρμοστούμε", εάν χρειαστεί.

Επιλέχθηκαν διάφορες ώρες εμβολιασμών, ανάλογα τους σταθμούς, μεταξύ αυτών οι κεντρικοί Penn Station και Grand Central στο Μανχάταν.

"Δοκιμάζουμε πολλές δημιουργικές ιδέες, καθώς πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστά εμβολιασμών", είπε ο κυβερνήτης. Περίπου το 60% των σχεδόν 20 εκατομμυρίων κατοίκων της πολιτείας της Νέας Υόρκης έχει ήδη λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top