ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης η Α. Κανάρη

Νέα πρόεδρος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης η Α. Κανάρη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου Ευγόρας Παλληκαρίδης εκλέγεται πρόεδρος γυναίκα. Πρόκειται για την Άντρη Κανάρη, μέχρι πρότινος Γραμματέας του Συλλόγου.


Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ  η κ. Κανάρη ανέφερε πως το νέο Δ.Σ θα συνεχίσει το έργο του με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου και πάντα με σεβασμό στο πρόσωπο του Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Βασικός στόχος, συνέχισε, είναι να κρατηθεί άσβεστη η μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη σε Κύπρο και Ελλάδα και στον απανταχού ελληνισμό. 

Η κ. Κανάρη επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Θεοδοσίου για την άψογη συνεργασία που είχαν όσα χρόνια διετέλεσε η ίδια Γραμματέας του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Μαζί, συνέχισε, με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ καταφέραμε με ζήλο και επιμονή να φέρουμε εις πέρας πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν .

Το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού́ Συλλόγου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως: Πρόεδρος Άντρη Κανάρη, Αντιπρόεδρος Γιώργος Πίτρος, Γραμματέας Γεωργίνα Νικολάου, Βοηθός Γραμματέας Κωνσταντίνος Εξήντα, Ταμίας Αιμίλιος Χριστοδούλου, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου Χρίστος Παυλίδης, Έφορος Σωματείου Θεμιστοκλής Δημοσθένους,Έφορος Τμημάτων Τούλα Παρασκευά, Έφορος Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων Μάρω Καλού, Έφορος Εκδηλώσεων Τούλα Νικολαΐδη, Έφορος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ηρακλής Χριστοφόρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top