ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι σχολικές διαδρομές 2021-2022 της Cyprus Public Transport έχουν ξεκινήσει & η επαναφόρτιση της σχολικής κάρτας είναι απαραίτητη

Οι σχολικές διαδρομές 2021-2022 της Cyprus Public Transport έχουν ξεκινήσει & η επαναφόρτιση της σχολικής κάρτας είναι απαραίτητη

Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων για το σχολικό έτος 2021-2022 έχουν ανατεθεί στη Cyprus Public Transport, τόσο για τη Λευκωσία όσο και για τη Λάρνακα και οι διαδρομές του δικτύου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η CPT εκτελεί τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων στις δύο επαρχίες και θα ήθελε να υπενθυμίσει τους μαθητές ότι θα πρέπει έγκαιρα να επαναφορτίζουν τις κάρτες τους, πριν την λήξη του προηγούμενου εισιτηρίου.

Οι μαθητές και οι γονείς μπορούν να επαναφορτίζουν τις σχολικές Motion Bus κάρτες τους, σε ένα από τα σημεία πώλησης της CPT, μέσω της ιστοσελίδας της CPT ή μέσω της εφαρμογής Pame App.

Η CPT θα ήθελε, επίσης, να υπενθυμίσει σε όλους ότι τα λεωφορεία απολυμαίνονται τακτικά, ενώ η εταιρεία ακολουθεί την αυστηρή πολιτική απολύμανσης που έχει οριστεί από την κυβέρνηση.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος, η Cyprus Public Transport εκτελεί τις σχολικές διαδρομές για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Τεχνικών Σχολών στις Επαρχίες Λευκωσίας (αστικές περιοχές, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και Λάρνακας.

Το προσωπικό της CPT νιώθει ιδιαίτερη χαρά που για ακόμα μια χρονιά έχει αναλάβει τις σχολικές διαδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις σχολικές διαδρομές και τα δρομολόγια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της CPT: https://www.publictransport.com.cy/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top