ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτούς τους αριθμούς σε πινακίδα οχήματος ειδοποιήστε την Αστυνομία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτούς τους αριθμούς σε πινακίδα οχήματος   ειδοποιήστε την Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος, διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, η οποία ζητά τη συνδρομή του κοινού για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από μόνιμο κάτοικο Πάφου, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος διαμένει σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Οκτωβρίου του 2021 κλάπηκαν οι πινακίδες εγγραφής του οχήματος του με αριθμό εγγραφής ΜΝΝ 548, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του.

Η Αστυνομία Πάφου απευθύνει έκκληση προς το κοινό σε περίπτωση που αντιληφθεί όχημα να κινείται με τις πιο πάνω αναφερόμενες πινακίδες εγγραφής όπως επικοινωνήσει με την Αστυνομία Πάφου στο τηλέφωνο 199 η στο 26806060. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top