ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση ξεπλύματος χρήματος: Ελεύθερος ο 43χρονος που κατηγορείτο για «συνεργός» της 31χρονης Ουκρανής

Υπόθεση ξεπλύματος χρήματος: Ελεύθερος ο 43χρονος που κατηγορείτο για «συνεργός» της 31χρονης Ουκρανής

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 43χρονος ο οποίος κατηγορείτο για «συνεργός» της 31χρονης Ουκρανής, σε υπόθεση που αφορούσε ξέπλυμα παράνομου χρήματος στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι, ο 43χρονος κατηγορείτο για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, ομόφωνα αποφασίστηκε όπως, ο 43χρονος αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους να καταθέσει το ποσό των €30,000 σε μετρητά, να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα στην Αστυνομία, το όνομά του να τεθεί στον κατάλογο προσώπων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από τη Δημοκρατία και ή η μετάβαση του στις Κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας και να παρουσιάζεται στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ των ωρών 17:00 και 20:00.

Δικηγόροι του 43χρονου ήταν οι: Αντώνης Δημητρίου, Μαρίνος Καουλλάς και Ανδρέας Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπό κράτηση μέχρι 17 Απριλίου ο 43χρονος ύποπτος – συνεργός της 31χρονης Ουκρανής για ξέπλυμα χρήματος

Υπενθυμίζεται ότι, ο 43χρονος συνελήφθη στις 15 Μαρτίου δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τον παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ενώ τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν από τον Αύγουστο του 2023 μέχρι την 1η Μαρτίου 2024. Ο 43χρονος θεωρείτο από την Αστυνομία ως το άτομο που παρέλαβε τα χρήματα και τις 20 φορές που ήρθε στην Κύπρο η 31χρονη Ουκρανή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση γυναίκα 31 ετών από την Ουκρανία, η οποία παραπέμφθηκε επίσης σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 17 Απριλίου.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top