ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Πράσινο φως» από Γ. Εισαγγελέα: Διορίζονται δύο ποινικοί ανακριτές για τον θάνατο του αλλοδαπού που πήδηξε από τον 5ο όροφο

«Πράσινο φως» από Γ. Εισαγγελέα: Διορίζονται δύο ποινικοί ανακριτές για τον θάνατο του αλλοδαπού που πήδηξε από τον 5ο όροφο

Εξελίξεις καταγράφονται σχετικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου του 24χρονου από τη Μπαγκλαντές , ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο αστυνομικών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε μετά από πληροφορίες ότι εκεί υπήρχαν παράνομοι αλλοδαποί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 και την δημοσιογράφο Ξένια Προδρόμου, ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε το πράσινο φως για διορισμό δυο ποινικών ανακριτών.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα διοριστούν ένας δικηγόρος και ένας αξιωματικός της Αστυνομίας.

Η υπόθεση θα διερευνηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του πηδώντας από τον 5ο όροφο διαμερίσματος πολυκατοικίας, μετά από έφοδο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του νεαρού επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού, λόγω της πτώσης από ύψος.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top