ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Έρευνες και στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Θέκλας διενεργούν για την σορό που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από πολίτη τα μέλη της Αστυνομίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, ο δημοσιογράφος, Θησέας Ιωάννου, πολίτης ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή της Αγίας Θέκλας εντόπισε το πτώμα το οποίο βρισκόταν σε αποσύνθεση.

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της Αστυνομίας δεν καρποφόρισαν για να εντοπιστεί κάποιο άλλο στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του ατόμου.

Οι έρευνες όπως σημείωσε, «στρέφονται σε πιθανό πρόσωπο το οποίο βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες γι' αυτό οι ανακριτές επικεντρώνονται σε δύο περιπτώσεις».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «πρόκειται για σκάφος με μετανάστες το οποίο φαίνεται να βυθίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ακολούθως υπήρχαν πτώματα τα οποία ξεβράστηκαν στη θάλασσα στα κατεχόμενα».

Επιπρόσθετα, όπως είπε, «οι έρευνες στρέφονται και σε άλλη βάρκα η οποία έφτασε τον περασμένο Μάρτιο και οι γονείς είχαν αναφέρει ότι το παιδί τους είχε πεθάνει και ακολούθως το έριξαν στην θάλασσα».

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 11.30 το πρωί θα διενεργηθεί από ιατροδικαστές, στη παρουσία και ανθρωπολόγου, η νενομισμένη νεκροτομή στο μισό πτώμα που εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης στη περιοχή Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το γένος, την ηλικία, το χρόνο αλλά και τις συνθήκες θανάτου.

 Δείτε βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top