ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη τριών προσώπων: Βοήθησαν υπηκόους τρίτων χωρών να εισέλθουν στην Κύπρο - Aνάμεσα τους και γυναίκα

Σύλληψη τριών προσώπων: Βοήθησαν υπηκόους τρίτων χωρών να εισέλθουν στην Κύπρο - Aνάμεσα τους και γυναίκα

Η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ που πέρασε στη σύλληψη τριών προσώπων, υπόπτων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στη Δημοκρατία, λαθρεμπορίου μεταναστών, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Οι ύποπτοι, άντρες ηλικίας 38 και 21 ετών και γυναίκα ηλικίας 20 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Αρχηγείου να διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 38χρονος ύποπτος, ο οποίος παραμένει παράνομα στη Δημοκρατία, αφού η προσωρινή άδεια παραμονής του έχει λήξει, φέρεται πρόσφατα, κατά τον Απρίλιο, να υποβοήθησε τους 21χρονο και 20χρονη, υπηκόους τρίτων χωρών, να εισέλθουν παράνομα στη Δημοκρατία, έναντι χρηματικής αμοιβής, όπως πιστεύεται βάσει στοιχείων που έχουν προκύψει από τις εξετάσεις που έχουν γίνει από την Αστυνομία.

Οι τρεις ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στη Λευκωσία. Συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, που εκδόθηκαν για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης υπηκόων τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στη Δημοκρατία, λαθρεμπορίου μεταναστών κατά παράβαση των συμβάσεων των Ηνωμένων Εθνών και της νομοθεσίας για το διεθνικό οργανωμένο έγκλημα, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top