ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Λουκάς Φουρλάς παρουσίασε το πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο- Ο Ευρωβουλευτής της χρονιάς, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο

O Λουκάς Φουρλάς παρουσίασε το πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο- Ο Ευρωβουλευτής της χρονιάς, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο

Το κοινοβουλευτικό του έργο παρουσίασε ο Ευρωβουλευτής, Λουκάς Φουρλάς.

Κατάφερε σε πέντε χρόνια να επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις, εργάστηκε με πάθος για να δικαιώσει τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν και ήταν δίπλα σε όσους τον είχαν ανάγκη.

Μεγάλη επιτυχία και αντανάκλαση της διεκδικητικότητας και παραγωγικότητάς του, η βράβευσή του ως Ευρωβουλευτής της χρονιάς για θέματα Υγείας. Ένα βραβείο που για πρώτη φορά λαμβάνει Κύπριος Ευρωβουλευτής

Η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι συνάδελφοι και η ηγεσία της πολιτικής του ομάδας, κερδήθηκε μέσα από συνεχή αγώνα και συνεχείς προσπάθειες.

Αυτός είναι και ο λόγος που του ανατέθηκε εκ μέρους του Ευρωκοινοβουλίου η μεγάλη ευθύνη να είναι Εισηγητής της Έκθεσης για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων.

Σε μια δύσκολη και γεμάτη πενταετία, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, επισκέφθηκε ως Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Αρμενίας – Ευρωκοινοβουλίου το Ναγκόρνο Καραμπάχ, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση. Εκπροσώπησε τον λαό της Αρμενίας στο Ευρωκοινοβούλιο και τα δίκαια του αγώνα του.

Επίσης, κατάφερε μια προσωπική του μάχη να μετατραπεί σε μια συλλογική μάχη με την ανάληψη της Προεδρίας των MEPs Against Cancer, της μεγαλύτερης ομάδας Ευρωβουλευτών που μάχονται κατά του καρκίνου.

Πήρε μέρος ως Εισηγητής ή ως σκιώδης Εισηγητής σε πάρα πολλές Γνωμοδοτήσεις που αφορούσαν την ποιότητα ζωής των Ευρωπαίων πολιτών, όπως σε μια ισότιμη πρόσβαση σε θεραπείες και καινοτόμα φάρμακα, για την προάσπιση της Ελευθερίας του Τύπου και των λειτουργών της, της Ισότητας των Φύλων, την προάσπιση του επαγγέλματος των Καλλιτεχνών και την ίση αμοιβή για ίση εργασία σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή επικράτεια.

Ύψιστη προτεραιότητά του το Κυπριακό και η ανάδειξή του. Με πρωτοβουλία του πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο όπου προβλήθηκαν ταινίες που αφορούν το δράμα των αγνοουμένων και της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Με σειρά Επιστολών του προς την Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, την Πρόεδρο της Κομισιόν και τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με δημόσιες παρεμβάσεις του, κατήγγειλε την τουρκική προκλητικότητα και αδιαλλαξία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top