ΕΛΛΑΔΑ

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας - 4 ανήλικοι μεταξύ των 12 συλληφθέντων

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία της Πάτρας - 4 ανήλικοι μεταξύ των 12 συλληφθέντων

Τέσσερις ανήλικοι μαθητές είναι μεταξύ των μελών της οργανωμένης σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά όλων των ειδών στα σχολεία της Πάτρας και εξαρθρώθηκε με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 11 Έλληνες και ένας Αλβανός.

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση της σπείρας, τα μέλη της οποίας χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκια» τους ανήλικους και τους ανάγκαζαν να πωλούν ναρκωτικά σε συμμαθητές τους. Την Παρασκευή, όταν έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα, έκαναν έφοδο σε σχολικό συγκρότημα κοντά στην πλατεία Μαρούδα και ανακάλυψαν τις κρύπτες που χρησιμοποιούνταν ως «καβάντζες» για τα ναρκωτικά.

Στο λούκι μιας κεραμοσκεπής του σχολείου βρήκαν ναρκωτικά και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ σε ένα ρολόι της ΔΕΗ ήταν κρυμμένες ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και ecstasy.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των 12 εμπλεκόμενων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και έξι γονέων των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top