ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι στην Πάφο την Κυριακή - Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του Pafos Triathlon

Κλείνουν δρόμοι στην Πάφο την Κυριακή - Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του Pafos Triathlon

Δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή στην Πάφο, για τη διεξαγωγή, για 12η συνεχή χρονιά, του αγώνα "Pafos Triathlon".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πάφου, στη διαδρομή Ποδηλασίας δρόμοι θα είναι κλειστοί από 6:30 - 10:30 από τα Μπάνια προς την Οδό Μελίνας Μερκούρη και μετά στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και πριν τον προτελευταίο κυκλικό κόμβο.

Απο τα Μπάνια μέχρι την συμβολή Μελίνας Μερκούρη με Σπύρου Κυπριανού ο δρόμος επίσης θα είναι κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις. Στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού οι αθλητές θα χρησιμοποιούν την νότια πλευρά του δρόμου.

Στη διαδρομή για τρέξιμο, από τις 8 μέχρι τις 11:30 οι αθλητές από την παραλία Αλυκές θα κατευθύνονται μέσω του πεζόδρομου μέχρι το ξενοδοχείο Amphora και μετά θα επιστρέφουν μέσω της Λεωφόρου Ποσειδώνος μέχρι την παραλία Αλυκές.

Όπως αναφέρεται, όσοι επιθυμούν να μεταβούν προς και απο τα ξενοδοχεία της Λεωφόρου Ποσειδώνος, Λεωφ. Δανάης ή και άλλα ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και υποστατικά μεταξύ Σπύρου Κυπριανού, Δανάης και Ποσειδώνος θα πρέπει να κατευθύνουν ανατολικά μέσω της Σπύρου Κυπριανού και απο τον προτελευταίο κυκλικό κόμβο να κατέβουν προς την περιοχή "Παραλία του Ρίκκου" και να κατευθυνθούν προς τα ξενοδοχεία.

Αντίστροφα την πιο πάνω διαδρομή (Ποσειδώνος - Παραλία Ρίκκου - Σπύρου Κυπριανού) μπορούν να ακολουθούν όσοι θέλουν να φύγουν από την περιοχή.

Η Λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι προσβάσιμη για αυτοκίνητα μέχρι το ξενοδοχείο Amphora. Το ξενοδοχείο Amavi και το ξενοδοχείο Alexander the Great μπορούν να εξυπηρετηθούν για αφίξεις και αναχωρήσεις λεωφορείων και προσωπικού με προσοχή προς τους αθλητές που θα αγωνίζονται.

Τα ξενοδοχεία που επηρεάζονται όπως πχ Almyra, Annabelle, Paphos Gardens, Limnaria, Dionysos και άλλα μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω της Οδού Ιάσονος (μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος) και μέσω της οδού Αρτέμιδος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top