ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι έφτασε - Φτιάξτε τον κήπο που ονειρεύεστε - Προτάσεις για έπιπλα εξωτερικού χώρου από το SunTower Plaza

Το καλοκαίρι έφτασε - Φτιάξτε τον κήπο που ονειρεύεστε - Προτάσεις για έπιπλα εξωτερικού χώρου από το SunTower Plaza

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και τα απογεύματα στη βεράντα και τον κήπο είναι ιδανικά για καφέ, φαγητό και παρέα.

Η SunTower Plaza στα τρία της καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο προσφέρει πληθώρα επιλογών σε είδη διακόσμησης και έπιπλα εξωτερικού χώρου ιδανικά για ένα απολαυστικό και άνετο καλοκαίρι αλλά και για κάθε εποχή.

Δείτε φωτογραφίες

Βρείτε περισσότερες επιλογές εδώ.

Από το 2013 στο σήμερα

Η SunTower Plaza ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2013 από δύο φιλόδοξα, νεαρά αδέλφια που είχαν στόχο να κάνουν μια δυναμική είσοδο στον κλάδο του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο. Συνοδευόμενοι από την έμπειρη καθοδήγηση των γονιών τους προχώρησαν στην υλοποίηση της ιδέας τους.

Ξεκινώντας με ένα κατάστημα στη Λευκωσία και με όραμα να επεκταθεί σε όλη την Κύπρο, η Sun Tower Plaza άρχισε να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Ένα χρόνο αργότερα, το SunTower Plaza άνοιξε το δεύτερο κατάστημά του, αυτή τη φορά στην Πάφο, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, τον Μάρτιο του 2018 άνοιξε άλλο ένα στη Λάρνακα.

Από σαλόνια μέχρι ρολόγια τοίχου

Σήμερα, τα τρία καταστήματα της εταιρείας προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, λευκά είδη, στρώματα και διακοσμητικά. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία από σαλόνια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, μικροέπιπλα και έπιπλα κήπου, σεντόνια, κουρτίνες, περσίδες καθώς και πίνακες ζωγραφικής, ρολόγια τοίχου και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να εξοπλίσει όχι μόνο σπίτια και διαμερίσματα, αλλά και ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρικά διαμερίσματα και εστιατόρια.



Επόμενος στόχος της SunTower Plaza είναι η είσοδος στην αγορά της Λεμεσού και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία μέσα από την ανοδική της πορεία συνεχίζει να προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό πολύ καλά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δείτε που βρίσκονται τα καταστήματα της SunTower Plaza εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top