ΚΟΣΜΟΣ

Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Την είδηση ότι ο αγαπημένος πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει πάλι μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη σε χιονοδρομική πίστα, δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Μόνο που αποδείχθηκε πως η είδηση απέχει από την πραγματικότητα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δύο  χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις γαλλικές Άλπεις, που τον άφησε σε κώμα, το γερμανικό περιοδικό Bunte κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του πρώην άσου της F1 στο εξώφυλλο και τον τίτλο «Μπορεί να περπατήσει και πάλι».

Το περιοδικό επικαλείτο ανώνυμη πηγή, η οποία –σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα- ανέφερε ότι με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών του, ο 47χρονος Schumacher μπορεί να κάνει λίγα βήματα και να σηκώσει το ένα του χέρι.

Ωστόσο, το δημοσίευμα διαψεύστηκε αμέσως από την εκπρόσωπο της οικογένειας. Ο λόγος για την Sabine Kehm, η οποία δήλωσε: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι ύστερα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Michael μπορεί να κινηθεί. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες, καθώς αφενός παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή του και αφετέρου δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολύ κόσμο».

Σημειώνεται πως από το Σεπτέμβριο του 2014, ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην οικία του, στην Ελβετία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top