ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΩΡΑ: Εντάλματα σύλληψης για 3 ποδοσφαιριστές που «έσπασαν» στο ξύλο διαιτητή

ΤΩΡΑ: Εντάλματα σύλληψης για 3 ποδοσφαιριστές που «έσπασαν» στο ξύλο διαιτητή

Μπορεί να αγωνίζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με καταγγελία ξυλοκόπησαν (μαζί με άλλους τον διαιτητή) δεν θα ξεφύγουν από την «τσιμπίδα» του νόμου. Πριν από λίγα λεπτά η Αστυνομία στη Λεμεσό εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών νεαρών.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΟΛ Λεμεσού,με τα χρώματα της AEM Μουτταγιάκας μετά το σφύριγμα του διαιτητή για πέναλτι  στα τελευταία λεπτά του αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Διερώνας φέρονται να επιτέθηκαν και να ξυλοκόπησαν τον διαιτητή καθώς και τον επόπτη.

Πρόκειται για 25χρονους (γεννηθέντες το 1990) οι οποίοι ειδοποιήθηκαν ότι εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και ανέφεραν ότι θα παρουσιαστούν εντός των επόμενων ωρών οικιοθελώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Να θυμίσουμε ότι ο διαιτητής και ο βοηθός του, πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Πληροφόρηση που έχουμε από αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρει ότι το πιο πολύ ξύλο το έφαγε ο βοηθός διαιτητή. Τον διαιτητή πρόλαβαν και τον προστάτευσαν ιθύνοντες και των δυο ομάδων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top