ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – 73ΧΡΟΝΟΣ: «Η 12χρονη με προκαλούσε…»

ΛΕΜΕΣΟΣ – 73ΧΡΟΝΟΣ: «Η 12χρονη με προκαλούσε…»

Εκδοχή που εξέπληξε έδωσε 73χρονος που την Τετάρτη (23/03) συνελήφθη στη Λεμεσό ως ύποπτος για άσεμνη επίθεση εις βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα στην κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 73χρονος ανέφερε ότι το 12χρονο κορίτσι τον προκαλούσε. Εκδοχή που χωρίς να εξετάζουμε εάν ισχύει ή όχι, προκαλεί εντύπωση.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε , οι ανακριτές της υπόθεσης έμειναν άναυδοι με τον ισχυρισμό του 73χρονου.

0 73χρονος παρουσιάστηκε την Πέμπτη (24/03) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για οκτώ ημέρες.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, η 12χρονη κατήγγειλε τον 73χρονο στην Αστυνομία ότι της έδειξε το επίμαχο σημείο του!

Η ανήλικη βρήκε το θάρρος και ανέφερε στους δικούς της όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του 73χρονου, το οποίο γειτνιάζει με της γιαγιάς της στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ηλικιωμένος κάλεσε το κοριτσάκι για να του δείξει τα καναρίνια που έχει σε κλουβί και εκεί σε κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top