ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει εκφοβισμό μέλων της - Δεν αποκλείεται κλιμάκωση μέτρων

ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει εκφοβισμό μέλων της - Δεν αποκλείεται κλιμάκωση μέτρων

Δεν αποκλείουν κλιμάκωση των μέτρων, εάν δεν υπάρξουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις, οι νοσηλευτές της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), η οποία καλεί όλα τα μέλη της “να τηρούν τις οδηγίες που εκδόθηκαν από την Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία και να προβαίνουν σε καταγγελίες όταν απειλούνται ή εκφοβίζονται”.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΝΟ “καταγγέλλει ότι τις τελευταίες μέρες καταβάλλονται προσπάθειες από το Υπουργείου Υγείας για εκφοβισμό και απειλές κατά μελών της και για ποινικές καταγγελίες εναντίον τους”.

Αναφέρει ότι “εάν η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας σκοπεύει να καταγγείλει μέλη μας, επειδή ασκούν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντεχνίας θέτει στη διάθεσή του τα ονόματα όλων των μελών για να προχωρήσει σε καταγγελίες επειδή απεργούν”.

Το ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ σε έκτακτη συνεδρία την Πέμπτη (24/03) αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 συνεδρίαση του Διευρυμένου Διοικητικού της Συμβουλίου, για ενημέρωσε αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Επίσης, την προσεχή Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα παγκύπρια Γενική Συνέλευση των μελών της Συντεχνίας, στη Λεμεσό, για λήψη αποφάσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή — ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top