ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: 20χρονος αναποδογύρισε το όχημα του, πήγε στις Πρώτες βοήθειες και έδειρε Αστυνομικό!

Πάφος: 20χρονος αναποδογύρισε το όχημα του, πήγε στις Πρώτες βοήθειες και έδειρε Αστυνομικό!

Έμπλεξε 20χρονος από την Πάφου, αφού το βράδυ της Κυριακής (27/3) οδηγώντας το αυτοκίνητο του στην οδό Αγίου Αντωνίου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, με το αυτοκίνητο του να εντοπίζεται από την Αστυνομία αναποδογυρισμένο.

Στη συνέχεια ο 20χρονος, μετέβη μόνος του στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου προκαλώντας αναστάτωση, ενώ στη συνέχεια πιάστηκε στα χέρια με Αστυνομικό που το έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα να τον γρονθοκοπήσει και να του σπάσει το χέρι. Αμέσως μετά συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα μονοήμερης κράτησης εναντίον 20χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εγκατάλειψης σκηνής τροχαίου δυστυχήματος, επίθεσης εναντίον αστυνομικών με πρόκληση πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης, κοινής επίθεσης και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  ο 20χρονος επισκέφτηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών όταν δημιούργησε επεισόδιο. Στην παρατήρηση  αστυνομικών να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην φωνάζει, ο 20χρονος  επιτέθηκε σ `ένα εξ αυτών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top