ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήταν κριτής στο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 4,7 και επέστρεφε σπίτι…

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήταν κριτής στο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 4,7 και επέστρεφε σπίτι…

Ως ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος της Ιστιοπλοΐας περιγράφεται ο 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής (01/04) στον δρόμο Καντού – Σουνίου.

Ο πρώην ιστιοπλόος ήταν κριτής στο άθλημα τα τελευταία χρόνια. Λίγο πριν επέλθει η μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του με το αυτοκίνητο, είχε καθήκοντα στο πρωτάθλημα 4,7 που διοργανώνει η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Μόλις ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του στο ιστιοπλοϊκό κέντρο ανέβηκε στην μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του για να πάει σπίτι του. Λίγο αργότερα συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Ο Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν φορούσε το κράνος του, καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους οικείους του, ενώ προκάλεσε και απέραντη θλίψη στην οικογένεια του αθλήματος που αγαπούσε. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, την οποία παρουσιάζουμε πιο κάτω:

Θρήνος στην Κυπριακή Ιστιοπλοΐα

«Θρήνος στην Κυπριακή ιστιοπλοΐα. Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (01/04), το βράδυ στην  άσφαλτο ο 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, πρώην ιστιοπλόος. Η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος στο δρόμο Καντού-Σουνίου. Από τη σύγκρουση, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο.
 

Ο Κώστας Κωνσταντίνου, που εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, ασκούσε καθήκοντα κριτή στους αγώνες που διεξάγονται στη Λεμεσό αυτό το τριήμερο. Με απόφαση της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  η σημαία  στα γραφεία της Ομοσπονδίας,  θα κυματίζει μεσίστια, ενώ οι αγώνες θα συνεχιστούν με τα σκάφη να έχουν αναρτημένα πανιά σε χρώμα μαύρο.
 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και σύσσωμη οικογένεια της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος».

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top