ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία γονέα στην ΚΟΠ: «Η Καρμιώτισσα ‘κλέβει΄ τον ιδρώτα 13χρονων παιδιών»

Καταγγελία γονέα στην ΚΟΠ: «Η Καρμιώτισσα ‘κλέβει΄ τον ιδρώτα 13χρονων παιδιών»

«Τι θα πούμε στα παιδιά μας που προκρίθηκαν και η Καρμιώτισσα θα δηλώσει άλλα παιδιά στη θέση τους;».

Πρόκειται για καταγγελία του Μάριου Αριστοδήμου, γονέα μέλους ομάδας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα U13.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, το σωματείο Καρμιώτισσα «κλέβει» τον ιδρώτα των μικρών παιδιών που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση πρωταθλήματος της ΚΟΠ, με το σωματείο να δηλώνει άλλους ποδοσφαιριστές «στη θέση των πραγματικών πρωταγωνιστών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Στη θέση των παιδιών μας που προκρίθηκαν, δηλώνουν άλλους»
Ο κ. Αριστοδήμου κατήγγειλε το εν λόγω σωματείο για ενέργειες που αντιβαίνουν με τις αρχές του αθλητισμού και μόνο το ευ αγωνίζεσθε δεν εξυπηρετούν. Μάλιστα, όπως ανέφερε, ήδη έχει υποβάλει σχετικό παράπονο στην ΚΟΠ.

Μεταξύ άλλων μας είπε: «Η Καρμιώτισσα έκανε συμφωνία με την ακαδημία στη Λάρνακα στην οποία αγωνίζονται τα παιδιά μας. Η ακαδημία επρόκειτο να συμμετάσχει στον Β’ όμιλο Λάρνακας / Αμμοχώστου εκπροσωπώντας την Καρμιώτισσα. Όπως κι έγινε. Η ομάδα μας, λοιπόν, βάσει των αποτελεσμάτων της στον όμιλό της προκρίθηκε στο πρωτάθλημα Premier της ΚΟΠ. Ωστόσο, από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μας ενημέρωσαν ότι θα δηλώσουν άλλη ομάδα. Άλλα παιδιά. Πρόκειται για τα παιδιά της Καρμιώτισσας από τη Λεμεσό που έπαιξαν στον όμιλο Λεμεσού/Πάφου. Κάτι που δικαιούνται με βάση τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Όταν μας ρωτήσουν τα παιδιά μας γιατί δεν θα παίξουν το Σάββατο, εμείς τι θα τους απαντήσουμε; Ότι οι άνθρωποι της Καρμιώτισσας μας είπαν ότι ‘θα βάλουμε τα δικά μας παιδιά να παίξουν στην επόμενη φάση που δίνουν και λεφτά για τις ακαδημίες’; Αυτό δεν είναι άδικο;».

Και κατέληξε: «Ας δει η ΚΟΠ τους κανονισμούς της και ας τους αλλάξει, για να μην αδικηθούν άλλα παιδιά στο μέλλον, όπως αδικήθηκαν τα δικά μας, που βλέπουν άλλη ομάδα να παίζει στη θέση τους».

«Προκρίθηκαν και οι δυο ομάδες…»
Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι θέσεις που εξέφρασε το διοικητικό στέλεχος της Καρμιώτισσας που επιλαμβάνεται θεμάτων που αφορούν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του συλλόγου. Υποστήριξε ότι προκρίθηκε και η ακαδημία ποδοσφαίρου που εκπροσώπησε την Καρμιώτισσα στον όμιλο Λάρνακας/Αμμοχώστου, αλλά και η ομάδα που εκπροσώπησε την Καρμιώτισσα στον όμιλο Λεμεσού/Πάφου. Είπε σχετικά: «Προκρίθηκαν και οι δυο ομάδες, ωστόσο, βάσει της προκήρυξης  της ΚΟΠ, ένας σύλλογος δεν μπορεί να συμμετάσχει με δυο ομάδες στο πρωτάθλημα της Premier. Έτσι, δηλώνουμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν στον όμιλο Λεμεσού/Πάφου, που συμμετείχαν σε όμιλο με 12 ομάδες και όχι 6. Δεν θα παίξουν τα παιδιά της Λεμεσού σε βάρος των παιδιών της Λάρνακας. Αυτό είναι σαφές. Μάλιστα, είχαμε συμφωνήσει με την ιδιωτική ακαδημία της Λάρνακας που αγωνιζόταν ως Καρμιώτισσα στον όμιλο Λάρνακας/Αμμοχώστου, ότι σε περίπτωση που περνούσαν και οι δυο ομάδες  στην Premiere θα δηλωνόταν η ομάδα της Λεμεσού. Το γνώριζαν όλοι εξ αρχής. Απορώ γιατί αντιδρούν τώρα».


Η ενημέρωση της ΚΟΠ κάνει λόγο για «Καρμιώτισσα ομίλου Λάρνακας/Αμμοχώστου»
Πάντως, η ΚΟΠ στην ενημέρωση που έκανε στην ιστοσελίδα της  δείχνει ότι προκρίθηκε στην Premier μόνο η ομάδα που εκπροσώπησε την Καρμιώτισσα στον όμιλο Λάρνακας/Αμμοχώστου. Δεν επιβεβαιώνει με λίγα λόγια, ότι προκρίθηκε και η ομάδα που εκπροσώπησε τον σύλλογο στον όμιλο Λεμεσού/Πάφου.


Το μόνο βέβαιο είναι ότι βάσει κανονισμών το σωματείο σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να δηλώσει όποια ομάδα επιθυμεί.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top