ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΖΩΤΟΣ: Πρατηριούχος απειλεί να σκοτώσει γυναίκα πρώην υπάλληλο του

ΜΑΖΩΤΟΣ: Πρατηριούχος απειλεί να σκοτώσει γυναίκα πρώην υπάλληλο του

Το γύρο του Μαζωτού κάνει η είδηση της σύλληψης του 37χρονου πρατηριούχου. Οι διαφορές που έχει εδώ και καιρό με πρώην υπάλληλο του έφθασαν στα άκρα. Η ίδια τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 7 Απριλίου 2016 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου από Κύπρια 37 χρόνων, ότι ο πρώην εργοδότης της 37 χρόνων, ο οποίος διαθέτει πρατήριο βενζίνης στο Μαζωτό, από τον Ιούνιο του 2015 όταν η ίδια σταμάτησε να εργάζεται στο πρατήριο του, αυτός άρχισε να την ενοχλεί και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα κάνει κακό στην οικογένεια της.
 
Η γυναίκα ανέφερε στην καταγγελία της ότι στις 18/6/2015 ενώ βρισκόταν στο πρατήριο του πρώην εργοδότη της, ο 37χρονος άρχισε να της φωνάζει, την κτύπησε στο στήθος και ακολούθως ανέσυρε ένα μεταλλικό πιστόλι, μαύρου χρώματος και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.
 
Η 37χρονη κατήγγειλε επίσης ότι στις 6/4/2016 γύρω στις δέκα το βράδυ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, με επιβαίνοντες το σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ο 37χρονος οδήγησε το όχημα του και την προσέγγισε, με σκοπό να την βγάλει εκτός δρόμου.
 
Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9/4, στο πρατήριο του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ΔΟΚΟ.
 
Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top