ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κοπέλα δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από το μοναστήρι

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κοπέλα δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από το μοναστήρι

Ομάδα νεαρών ξυλοφόρτωσαν 20χρονη, η οποία βρισκόταν στα σκαλοπάτια του μοναστηριού. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Νεαρή Βρετανίδα, 20χρόνων τραυματίστηκε  στο πρόσωπο όταν άγνωστοι νεαροί της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, 9/4, ενώ βρισκόταν έξω από το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας και της έκλεψαν τη τσάντα που περιείχε διάφορα προσωπικά και ηλεκτρονικά είδη και μικρό χρηματικό ποσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Βρετανίδα μόνιμη κάτοικο Κύπρου, 20 χρόνων, ότι γύρω στη 1:00 ενώ κατέβαινε τα σκαλοπάτια, που βρίσκονται βορειοδυτικά του Μοναστηριού της Αγίας Νάπας, άγνωστοι νεαροί της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος της την έριξαν στο έδαφος και την λήστεψαν.
 
Συγκεκριμένα οι νεαροί, σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, της έκλεψαν τη τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και ηλεκτρονικά είδη και μικρό χρηματικό ποσό.
 
Η 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι έφερε μώλωπα, ερυθρότητα και υποδόριο αιμάτωμα στην περιοχή του προσώπου.
 
Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η 20χρονη πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή και προέβησαν σε εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top