LIFESTYLE

Πρώην σύζυγος προσώπου κυπριακής tv: «Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου»

Πρώην σύζυγος προσώπου κυπριακής tv: «Είναι μπλοκαρισμένος από το facebook μου»

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και δεν διστάζουν να το λένε όταν ερωτηθούν...

Την Εύη Αδάμ φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Για το block που έχει κάνει στον Λάμπη Λιβιεράτο, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να τηλεφωνιόμαστε με τον Λάμπη. Είναι μπλοκαρισμένος από το facebookμου, εννοείται. Άλλες φορές μαθαίνω αυτά που γράφει, άλλες όχι. Φυσικά θα ήθελα να μην είναι δημόσια τα πράγματα, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Έχω πάθει ανοσία. Έχουμε αληθινή ζωή, δεν ζούμε τη ζωή μας μέσα από το πώς τη γράφουν οι άλλοι στα περιοδικά».


Για τη φωτογράφιση με τις κόρες της που παρουσιάστηκε ως προκλητική, δήλωσε: « Σκέφτηκα ότι το δικό μου μυαλό είναι καλά, αυτοί είναι σχιζοφρενείς και έχουν διαταραχή. Είναι αξιολύπητη η κατάσταση. Πρέπει να γεννιούνται θέματα από το πουθενά και να είναι κατασκευάσματα τα οποία δεν πειράζει να είναι αναληθή. Δεν πειράζει αν είναι τα παιδιά ντυμένα στη φωτογραφία. Εμείς θα γράψουμε ότι είναι γυμνά».
Για τις σχέσεις της, τόνισε: «Ποιος σου είπε ότι είμαι μόνη μου και πού το ξέρεις; Και αν τα έχω με κάποιον στο εξωτερικό; Δεν θέλω να έχω standardσχέση προς το παρόν. Είναι ανάλογα ποιος θα βρεθεί και τι θα σου βγάλει ο άλλος».

 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top