ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Ποια είναι η κατάσταση όλων των τραυματιών που λαβώθηκαν στη μάχη με τις φλόγες

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Ποια είναι  η κατάσταση όλων των τραυματιών που λαβώθηκαν στη μάχη με τις φλόγες

Πρώτιστο μέλημα τους ο 57χρονος που βρίσκεται διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας.

Φθάνουν απόψε με ναυλωμένη πτήση από το Ισραήλ ο ειδικός εντατικολόγος, ο νευρολόγος και ο νευροχειρουργός, οι οποίοι έχουν μετακληθεί κατόπιν οδηγιών του Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να βοηθήσουν στην αξιολόγηση και τη θεραπεία του 57χρονου, ο οποίος έχει τραυματιστεί από τις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι ο 57χρονος τραυματίας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Επίσης, σημειώνει πως έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις και εργαστηριακοί έλεγχοι, ωστόσο, κατόπιν οδηγιών του μετακαλούνται από το Ισραήλ ειδικός εντατικολόγος, νευρολόγος και νευροχειρουργός, οι οποίοι αναμένεται να φθάσουν απόψε με ναυλωμένη πτήση, προκειμένου να βοηθήσουν στην αξιολόγηση και τη θεραπεία του τραυματία.

Επιπλέον, αναφέρει ότι άλλοι δυο τραυματίες νοσηλεύονται στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο ένας εκ των δύο, ηλικίας 50 ετών, νοσηλεύεται, αφού έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση μικροχειρουργικής στο δεξί του χέρι χθες και επίκειται η απόλυσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο δεύτερος, 57 χρόνων, αναμένεται να χειρουργηθεί από εξειδικευμένο ορθοπεδικό ο οποίος έχει μετακληθεί από την Ελλάδα.

Εξάλλου, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι τρεις ελαφρά τραυματίες είχαν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κυπερούντας.

Ο ένας εξ αυτών έχει ήδη απολυθεί, ο δεύτερος αναμένεται να απολυθεί στις επόμενες ώρες, ενώ ο τρίτος έχει παραπεμφθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με εξάρθρωση ώμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top