ΦΙΛΟΖΩΟΙ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άφησαν τον σκύλο τους στο έλεος του Θεού δεμένο στη ταράτσα και πέθανε!»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Άφησαν τον σκύλο τους στο έλεος του Θεού δεμένο στη ταράτσα και πέθανε!»

Σοβαρή καταγγελία από το «Κόμμα για τα Ζωα» αναφορικά με νεκρό σκύλο που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Λακατάμια. Δεμένος κάτω από το καυτό ήλιο και στο έλεος του Θεού αναφέρουν.

Σκύλος αφέθηκε δεμένος πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κάτω από τον καυτερό ήλιο των 40 βαθμών και βάλε και χωρίς να μπορεί να κάνει οτιδήποτε άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.
 
Όπως αναφέρεται, το νεκρό σώμα του ζώου θα μεταφερθεί στο κτηνιατρείο και την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 θα γίνει η νεκροτομή του ζώου, με το Κόμμα για τα Ζώα να ζητά από την Αστυνομία να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη και να γίνουν έρευνες και να διαφανεί πως και γιατί άφησαν τον σκύλο τους στο έλεος του Θεού.


 
Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου καλεί τους πολίτες όπως φροντίζουν τα κατοικίδια τους, αναφέροντας ότι «τα ζώα δεν είναι αντικείμενα, δεν είναι μπιμπελό, δεν είναι έπιπλα, δεν είναι ένα πρόσκαιρο παιχνιδάκι, είναι ζωή και σαν τέτοια θα πρέπει να την προστατέψουμε αν μη τι άλλο να την σεβαστούμε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top