ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τον έβρισε γιατί ήταν προκλητικός, ψυχοπαθής και βιαστής…» Άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Αστυνομικού μιλά στο ThemaOnline

«Τον έβρισε γιατί ήταν προκλητικός,  ψυχοπαθής και βιαστής…» Άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Αστυνομικού  μιλά στο ThemaOnline

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θέλοντας να φιλοξενήσουμε και τις δυο πλευρές του περιστατικού, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντας της 31χρονης Αστυνομικού που φαίνεται σε βίντεο να επιτίθεται φραστικά σε κρατούμενο.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν ο κρατούμενος στη Μεννόγεια ήταν αυτός που είχε ξεκινήσει το επεισόδιο, αφού για ώρες έβριζε με τη σειρά του, τόσο την Αστυνομικό όσο και συναδέλφους της, με χαρακτηρισμούς τους οποίους και δεν μπορούμε να αναφέρουμε, ενώ όπως μας δήλωσε το άτομο από το περιβάλλον της Αστυνομικού, πρόκειται για πρόσωπο που καταδικάστηκε για βιασμό και κρατείτο στην Μεννόγεια μέχρι την απέλαση του.

Αντιμετώπιζε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κύριου Χ. ψυχολογικά προβλήματα, διέμενε στην ταράτσα του χώρου κράτησης και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα στο προσωπικό, ενώ η όλη στάση και συμπεριφορά του ήταν ιδιαιτέρως προκλητική.

Επιπρόσθετα, ο Ιρανός που φαίνεται να έβριζε η Αστυνομικός, λίγες μέρες μετά το περιστατικό είχε προκαλέσει τραύματα σε ειδικό Αστυφύλακα αφού του επιτέθηκε με καυστική ουσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο όπου και μετά από λίγες μέρες απελάθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απίστευτο περιστατικό στη Μενόγια! Γυναίκα αστυνομικός βρίζει χυδαία μουσουλμάνο κρατούμενο 

Να τονίσουμε ότι η οποιαδήποτε συμπεριφορά κρατουμένου δεν δικαιολογεί την ανάρμοστη συμπεριφορά μελών της Αστυνομίας, όσο και αν αυτοί έχουν προκληθεί, καθώς θεωρούνται οι «θεματοφύλακες» του νόμου και της τάξεως. Τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν την εικόνα του Αστυνομικού σώματος που το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλαπλά και αλλεπάλληλα «χτυπήματα»

Αναφορικά με την Αστυνομικό ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει ζητήσει πειθαρχική έρευνα, η οποία και έχει ολοκληρωθεί, ενώ στην Αστυνομικό θα ανακοινωθεί εντός των ημερών η ποινή της. Η 31χρονη έχει μετατεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σε άλλο πόστο (εντάλματα)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top